ik ben marlies, linkedin specialist

Dit ben ik.  Marlies, uit Eindhoven. Naast communicatie, helemaal verzot op mijn man Jori, kat Salvador en m'n gitaar. Mijn werk neem ik zeer serieus en dat doe ik met een brede glimlach (zie foto).

een greep uit mijn werkverleden

Zo'n twaalf jaar geleden heb ik in de rol van communicatiemedewerker bij Tilburg University de basis gelegd als generalist in mijn vakgebied. Na vier jaar dook ik, als copywriter bij GameHouse, de commerciële wereld in. Ik experimenteerde op social media en vond nieuwe manieren om publiek te bereiken. Iets waar ik overigens nooit mee ben opgehouden. Als content manager verliet ik het bedrijf en stapte over naar de B2B wereld. Ik heb in diverse functies voor verschillende merken gewerkt. Zowel aan de klantzijde als aan de bureauzijde. Het leukste? Content Marketing & LinkedIn; Een waardevolle connectie maken met mijn publiek; Origineel zijn, authentiek en ook nog creatief.  Ja, word ik erg blij van.

waarom ik als linkedin specialist?

Wat mij betreft gaat het altijd om content. Technische kennis is erg handig, maar als jij de juiste snaar weet te raken bij jouw doelgroep... Nou, dan gaan ze je toch wel volgen. Ook al houd je je niet eens precies aan alle regels van het algoritme. Ja, het belangrijkste is pakkende content die bijdraagt aan je centrale boodschap. Je missie en je visie. Helemaal in jouw stijl, met jouw persoonlijke touch. Dát zorgt ervoor dat je publiek in actie komt.

Een eigen stijl vind ik zelf erg belangrijk. Ook in mijn trainingen. Daarom breng ik de inhoud op geheel eigen wijze. Nee maar echt. Heb je ooit iemand een gitaar mee zien nemen naar een LinkedIn Training?